Nieuwsitems

Hieronder vindt u het laatste nieuws over Expositiewijzer.nl.

Einde Coronatijdperk in zicht - 29-05-2020
Nu het einde van het Coronatijdperk in zicht is zullen we er alles aan doen om het overzicht op Expositiewijzer.nl weer zo actueel mogelijk te maken. Uw aanmeldingen zijn, zoals altijd, weer welkom.


Meer vooruitgang - 22-09-2010
Expositiewijzer.nl is vanaf heden ook via Twitter te volgen. Op de startdatum van de expositie zal dit als tweet getoond worden. U kunt dit volgen door een abonnement te nemen op twitter.com/expositiewijzer


Vooruitgang - 12-09-2010
Het rijtje met nieuwsitems over Expositiewijzer.nl blijft erg kort. Het laatste bericht is alweer van een jaar geleden. Toch is er wel het nodige gebeurt achter de schermen. De website is op tal van punten aangepast om beter te worden gevonden door zoekmachines, o.a. de url's van musea en galerieën zijn aangepast van onleesbare nummers naar de echte namen. Google weet Expositiewijzer.nl nog steeds te waarderen met een pageranck 5, ofwel, erg goed. Door de hoge pagerank krijgen we ook regelmatig vragen om een tekstlinkvermelding van andere websites. Dit heeft er toe geleid dat op de homepage een footer is gemaakt met daarin betaalde sponsorlinks. We doen dat zeer beperkt om geen reclamewebsite te worden. Het gaat immers om de exposities. Achter de schermen blijven we doorgaan met het verbeteren van Expositiewijzer, u zult daar als bezoeker weinig van merken, behalve dat u Expositiewijzer nog vaker tegenkomt bij de zoekresultaten.


Geduld - 07-09-2009
Alle goede dingen komen langzaam, dat is bij eenieder wel bekend. Maar progressie is er nog steeds. Inmiddels waardeert Google Expositiewijzer.nl met een pageranck van 5, en dat is zeker goed te noemen. Expositiewijzer stelt dus werkelijk iets voor binnen de vele websites die zich bezig houden met kunst en cultuur. De komende tijd gaan we ons richten op het uitzetten van links op nog meer websites. Nog meer promotie betekent immers nog meer bekendheid voor de vermeldde exposities. En daar doen we het voor. O ja, we zijn natuurlijk wel van u, als galerie of museum, afhankelijk van de aanlevering van exposities. Blijft u dat vooral veelvuldig doen. Compleet zullen we nooit zijn, actueel wel.


Succesvol - 13-08-2008
De nieuwe opzet van Expositiewijzer is zeer succesvol gebleken. Van 100 unieke bezoekers per dag zijn we gestegen naar ruim 200 unieke bezoekers per dag: een verdubbeling. En niet eenmalig, al twee maanden achter elkaar. Inmiddels zijn we ook begonnen met het opnieuw opzetten van de linkpagina. We zullen hier alleen nog links plaatsen naar sites die ook kwaliteit leveren en nuttig zijn voor u als bezoeker. U kunt hier sites verwachten op het gebied van kunst, evenementen, dagjes uit, werk en wonen. Dus alle onderwerpen waar u dagelijks mee bezig bent. We zullen echter zeer selectief blijven om een hele lange linkpagina te voorkomen. Komende tijd gaan we ons meer richten op het verzamelen van nieuwe exposities, zodat u als bezoeker nog meer keus heeft. Daar gaat het immers om: u wijzen op de exposities die bij u in de buurt plaatsvinden.


Nieuwe website online - 19-01-2008
Eindelijk een nieuwe website voor Expositiewijzer. Niet alleen de layout is aangepast, ook technisch is alles opnieuw gebouwd. En dat mag ook wel. Met dagelijks ongeveer 100 unieke bezoekers blijkt dat Expositiewijzer goed scoort. In een overzicht alle actuele exposities per provincie. Duidelijker kan niet. We wensen u veel plezier met Expositiewijzer.